Hai să ne cunoaștem!

           Agenția Darko Web are un scop unic, acela de a vă pune la dispoziție idei inovative necesare dezvoltării unei platforme online, prin care afacerea dumneavoastră se va dezvolta armonios. Echipa noastră este formată din 28 de specialiști IT, cuprinzând profesioniști în domeniul de creare a aplicațiilor Android/iOS, content writeri, programatori pentru creație de platforma WordPress/Shopify/Opencart, specialiști SEO, Google Ads și Campanii Social Media.

Creativitate

Creativitatea specialiștilor IT este întâlnită în fiecare proiect realizat prin detaliile  discutate în prealabil cu echipa noastră.

Originalitate

Diferența dintre noi și concurență este revăzută prin rapiditate, customizare și soluții integrate oferite clienților noștri.

Rapiditate

Creația site-urilor de prezentare este realizată într-un timp optim, proces prin care o să obțineți o creștere organică a business-ului dumneavoastră.

Profesionalism

                Noi va punem la dispozitie metode calitative si profesioniste cu ajutorul carora imaginea brandului dumneavoastra va creste armonios.

Calitate

                Echipa Darko Web va ofera intotdeauna solutii moderne si personalizate pentru ca rezultatul final sa fie conform asteptarilor dumneavoastra.

Experienta

                Echipa Darko Web este formata din numerosi webdesigneri si programatori experimentati care se vor ocupa de realizarea website-ului, structurarea si optimizarea acestuia.

Beneficii

Agenția Darko Web întocmește toate formalitățile legale (contracte, facturi) necesare pentru ca dumneavoastră să beneficiați de serviciile prestate.

Web Design 98%
Promovare online 95%
Content writing 91%
Aplicații mobile/Dezvoltare Soft 83%

Suntem o agenție specializată care îți oferă toate soluțiile eficiente pentru a-ți dezvolta afacerea în mediul online.

77% dintre persoane accesează motorul de căutare Google atunci când sunt în căutarea unui produs/serviciu. Avantajul unei Campanii SEO se realizează printr-o creștere organică, pe o perioada cuprinsă între 6 și 24 de luni. În timp, o Campanie SEO reprezintă o investiție mult mai eficientă față de o Campanie CPC (Google Ads).